Поискай оферта

   Изпратете своя документ по имейл или чрез формата за контакт, след което ще получите оферта с цена и срок за изпълнение. Изпълнението на поръчката започва след потвърждение по имейл и телефон. В имейла посочете избрания от Вас начин на доставка и телефонен номер, на който да се свържа с Вас след като сте потвърдили по имейл.

  Доставката се извършва до офис на Еконт или Спиди, както и до посочен от Вас адрес за Ваша сметка. При поръчка на две или повече преводачески страници* доставката е БЕЗПЛАТНА. Стартовата цена за един брой официален превод, издаден на хартиен носител, е 12,00 лв., т.е. минималната цена, която ще заплатите за един преведен документ е 12,00 лв., дори и ако броят на символите с интервалите е под 1800. Отброяването започва, когато текстът надвишава 1800 символа с интервалите. Плащането се извършва с наложен платеж, за което се издава касова бележка и фактура, ако е заявена предварително, или по банков път, за което се издава фактура. Данните за фактурата се изпращат по имейл.

* Една преводаческа страница се равнява на 1800 символа с интервалите на база преведен текст. Ето как можете сами да проверите обема на своя превод в Word документ:

Долу вляво: